Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 15/06/2024.
Bekijk de actuele informatie, prijzen en voorraden van deze artikels online op
https://paradisio-online.be.
Filter de artikels
Prijs
 

Duurzame keuze

Paradisio draagt zijn steentje bij aan een duurzame en ecologische toekomst. Als onderdeel van het continu proces om onze aanpak te verbeteren en onze ecologische voetafdruk te verkleinen, markeren we de artikels die de meest ecologische keuze zijn door een pictogram met een blaadje. ... lees meer

Zo vind je in ons assortiment allerlei merken terug die extra aandacht besteden aan het welzijn van onze planeet, gebruik makend van verscheidene duurzame oplossingen. Denk onder andere aan producten (deels) uit gerecycleerde PET of gerecycleerd polyester, biologisch katoen en bamboe, maar zelfs ook aan speelgoed vervaardigd uit het hout van rubberbomen die geen latex meer produceren.

Dit is natuurlijk verre van genoeg en bijgevolg trachten wij ook een meer rechtstreekse impact uit te oefenen. Buiten ons assortiment besteden wij ook aandacht aan alternatieve energie (bv. zonne-energie), zo weinig mogelijk plastics (geen zakjes meer!) en het hergebruik van verpakkingsmaterialen (o.a. voor webshopbestellingen).

Verbergen
Er werden geen artikels gevonden ...

Ben je op zoek naar
een artikel?

Misschien was je op zoek naar een bepaald artikel in één van onze afdelingen, maar bracht een klik op een verkeerde link je naar deze pagina. Je kan snel terug naar de artikels van een van onze afdelingen via de uitklaplijsten in de menubalk of door te zoeken via het zoekveld boven de pagina.

Voor een handige lijst met artikels die je in onze winkelrekken vinden kan, klik je door naar het artikeloverzicht.

een geboortelijst?

Ben je op zoek naar een geboortelijst van vrienden of familie? Dan verwijzen we je graag door naar geboortelijstjes.be; daar vind je de geboortelijsten van alle Paradisio vestigingen.

Ben je zelf zwanger en zoek je meer informatie over het aanleggen van je eigen geboortelijst bij ons? Neem dan een kijkje op onze infopagina of contacteer je dichtstbijzijnde winkel om een afspraak voor een rondleiding vast te leggen.

algemene informatie?

Om de adressen, openingsuren en contactmogelijkheden van onze winkels te kennen, kan je naar de winkelpagina surfen.
Onze recentste folders kan je steeds bekijken op de folderpagina.

iets anders?

Aarzel niet om ons te contacteren! De contactgegevens van onze winkels vind je op de winkelpagina. Om ons meteen een bericht te sturen, kan je het contactformulier gebruiken.


Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang als eerste alle nieuwtjes!