Online betalen bij Paradisio

U kan uw bestelling veilig betalen op de volgende manieren:

Bancontact

Wij accepteren Bancontact/Mister Cash van alle Belgische banken. Het online gebruik van uw bankkaart helpt ons de behandeling en bevestiging van uw bestelling te bespoedigen. Beveiliging is van het grootste belang bij online bestellen, daarom gebruikt Paradisio alleen algemeen geaccepteerde beveiligingstechnologie.

Kredietkaart

Betalen met je kredietkaart op www.paradisio-online.be is veilig, snel en makkelijk. Wij aanvaarden Visa en Euro/MasterCard. Het online gebruik van uw kredietkaart helpt ons de behandeling en bevestiging van uw bestelling te bespoedingen. Beveiliging is van het grootste belang bij online bestellen, daarom gebruikt Paradisio alleen algemeen geaccepteerde beveiligingstechnologie.
Om fraude te voorkomen, accepteren we enkel kredietkaarten waarvan het facturatieadres gelijk is aan het afleveradres.

Overschrijving – vooruitbetaling 

Kies je voor de optie overschrijving – vooruitbetaling, maak dan het totaalbedrag van je bestelling over op onze rekening. Alle betalingsgegevens worden je toegestuurd per e-mail. Van zodra wij je betaling ontvangen hebben (en de gevraagde artikelen zijn op voorraad) verzenden wij je bestelling.
Opgelet! Vermits een overschrijving steeds enkele dagen in beslag neemt alvorens op onze rekening te verschijnen is dit betaalmiddel niet geschikt voor dringende afhalingen of verzendingen. U kan in dat geval beter online met uw kaart betalen

Ecocheques

Met digitale ecocheques kan u enkel betalen in onze winkels, online is dit helaas nog niet mogelijk.

Taksen

Auvibel is de collectie beheersvennootschap voor het kopiëren voor eigen gebruik van geluids- en audiovisuele werken in België. Er wordt aan de consument een bijdrage gevraagd, afhankelijk van het opname-medium.
Bebat heeft tot doel alle types gebruikte accu's en batterijen te verzamelen om ze opnieuw een nuttige toepassing te geven. Daarom wordt er aan de consument een bijdrage gevraagd per batterij.
Recupel zorgt voor de recyclage van afgedankte elektrische en elektronische apparaten. Bijgevolg betaalt u een recyclagebijdrage bij aankoop van een nieuw toestel.
Reprobel zorgt voor het beheer van de kopieerrechten. Dit zijn vergoedingen verschuldigd aan auteurs en uitgevers voor het kopiëren voor privé-gebruik of didactisch gebruik van werken die op grafische of op soortgelijke wijze zijn vastgelegd. Deze vergoeding is van toepassing op kopieermachines, faxen en multifunctionele toestellen. De bijdrage is afhankelijk van de snelheid en de grootte van het toestel.
Valumat: vanaf 1 januari 2021 is de producent verantwoordelijk voor de afvalstroom die ontstaat uit de verkoop van matrassen. Hierbij zijn wettelijk recyclagedoelstellingen vastgesteld. Om deze doelstellingen te kunnen behalen, wordt er een milieubijdrage berekend per verkocht matras of matrastopper. Met deze bijdrage verwerkt vzw Valumat afgedankte matrassen op duurzame wijze.

Facturen

Bedrijven en vrije beroepen hebben de mogelijkheid een factuur aan te vragen bij een online bestelling. Deze wordt samen met uw bestelling opgestuurd of is beschikbaar wanneer u uw artikelen afhaalt in één van onze winkels.

Niet of niet tijdige betaling door de klant

Hebben wij uw betaling na 21 dagen niet ontvangen, dan wordt uw bestelling automatisch geannuleerd. Uiteraard krijgt u van ons ruimschoots op tijd een betalingsherinnering. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang als eerste alle nieuwtjes!