Hoe kies ik een wandelwagen?

Hoe kies ik mijn wandelwagen?


Een wandelingetje is zowel voor jou als voor jouw kindje gezond en heerlijk ontspannend. Maar hoe kies je nu de ideale wandelwagen uit? Wij helpen je graag op weg.

Buggy's

Met een buggy ga je compact op stap met jouw peuter. Een buggy is namelijk een eenvoudig type wandelwagen. Hij is vaak lichter en voorzien van kleinere wieltjes dan een gewone wandelwagen. Hij kan eenvoudig worden opgevouwen en is daardoor perfect geschikt om mee te nemen in de auto of op reis. Houd er wel rekening mee dat de meeste zitjes van een buggy niet gedraaid kunnen worden, jouw kindje zal steeds de wereld rondom zich kunnen ontdekken. De buggy wordt dan ook aangeraden vanaf jouw kindje zelfstandig kan zitten tot jouw kleine spruit de leeftijd van ongeveer 4 jaar bereikt.


Mono wandelwagens

Met een mono wandelwagen ga je comfortabel op stap met jouw kindje. De mono wandelwagen kan één kindje vervoeren. De wandelwagen is, zeker voor langere uitstappen, de meest comfortabele keuze. Hij is steviger, zwaarder en makkelijker bestuurbaar dan een buggy. Het voordeel hiervan is dat hij beter tegen een stootje kan, wisselende ondergronden beter aankan en hij jouw kindje beter ondersteunt. Verder groeit hij mee met jouw kindje vanaf de geboorte. Bij de wandelwagen heb je namelijk de keuze om jouw kindje liggend of zittend, via de draagmand of het zitje, te vervoeren.


Duo wandelwagens

Met een duo wandelwagen ga je comfortabel op stap met meerdere kindjes. De duo wandelwagen kan twee kindjes met een verschillende leeftijd vervoeren. De wandelwagen is, zeker voor langere uitstappen, de meest comfortabele keuze. Hij is steviger, zwaarder en makkelijker bestuurbaar dan een buggy. Het voordeel hiervan is dat hij beter tegen een stootje kan, wisselende ondergronden beter aankan en hij jouw kindje beter ondersteunt. Verder groeit hij mee met jouw kindje vanaf de geboorte. Bij de wandelwagen heb je namelijk de keuze om jouw kindje liggend of zittend, via de draagmand of het zitje, te vervoeren.


Twinwandelwagens

Met een twin wandelwagen ga je comfortabel op stap met jouw tweeling. De twin wandelwagen kan twee kindjes met dezelfde leeftijd vervoeren. De wandelwagen is, zeker voor langere uitstappen, de meest comfortabele keuze. Hij is steviger, zwaarder en makkelijker bestuurbaar dan een buggy. Het voordeel hiervan is dat hij beter tegen een stootje kan, wisselende ondergronden beter aankan en hij jouw kindje beter ondersteunt. Verder groeit hij mee met jouw kindje vanaf de geboorte. Bij de wandelwagen heb je namelijk de keuze om jouw kindje liggend of zittend, via de draagmand of het zitje, te vervoeren.


Bekijk ons assortiment buggy's & wandelwagens

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang als eerste alle nieuwtjes!