Deze pagina werd afgedrukt van de Paradisio website op 25/07/2024.
Bekijk de actuele informatie, prijzen en voorraden van deze artikels online op
https://paradisio-online.be.
Filter de artikels
Prijs
 

Duurzame keuze

Paradisio draagt zijn steentje bij aan een duurzame en ecologische toekomst. Als onderdeel van het continu proces om onze aanpak te verbeteren en onze ecologische voetafdruk te verkleinen, markeren we de artikels die de meest ecologische keuze zijn door een pictogram met een blaadje. ... lees meer

Zo vind je in ons assortiment allerlei merken terug die extra aandacht besteden aan het welzijn van onze planeet, gebruik makend van verscheidene duurzame oplossingen. Denk onder andere aan producten (deels) uit gerecycleerde PET of gerecycleerd polyester, biologisch katoen en bamboe, maar zelfs ook aan speelgoed vervaardigd uit het hout van rubberbomen die geen latex meer produceren.

Dit is natuurlijk verre van genoeg en bijgevolg trachten wij ook een meer rechtstreekse impact uit te oefenen. Buiten ons assortiment besteden wij ook aandacht aan alternatieve energie (bv. zonne-energie), zo weinig mogelijk plastics (geen zakjes meer!) en het hergebruik van verpakkingsmaterialen (o.a. voor webshopbestellingen).

Verbergen

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang als eerste alle nieuwtjes!