Wandelwagen

ref. I-488732

Chicco Seety

Chicco
  • Wandelwagen Chicco Seety

Andere kleuren:


€ 1.059,00
sterprijs
incl. btw
Wegens beschadigingsrisico, te groot volume of gewicht kan dit artikel enkel worden afgehaald in onze winkels. Wens je toch thuislevering? Contacteer ons!
 

Bijpassende artikelen:


Andere artikelen uit deze collectie:

Seety kinderwagen
Als je graag veel door de stad wandelt met je kleine schat, dan is de Seety van Chicco de ideale kinderwagen voor jou. Deze wandelwagen is perfect voor stadsliefhebbers, omdat je een ongeëvenaarde lichtheid en handigheid ondervindt tijdens je gezellige wandelingen. De Seety kinderwagen weegt slechts 7 kg en is daardoor je beste vriend voor alledaagse stadsavonturen, vanaf de geboorte van je kleintje tot hij 22 kilo weegt.

Mobiliteit en gemak staan centraal met de Chicco Seety. De schokdempers en kogellagers op de 4 wielen maken de Seety kinderwagen van Chicco verrassend wendbaar, wat goed van pas komt als het enorm druk zou zijn in de stad. Je kindje zal het super aangenaam vinden om in de Seety te zitten, omdat de brede en gewatteerde zitting aanvoelt als een werkelijk wolkje. De voetsteun is aanpasbaar aan de groei van je baby en de rugleuning is in meerdere standen verstelbaar, waardoor je de perfecte positie kan vinden voor je kleintje. Je kan het zitje naar jezelf of naar de wereld toe richten, ideaal als je baby zijn omgeving wil ontdekken.

Na een wandeling kan je de kinderwagen met slechts 1 handbeweging moeiteloos opvouwen, wat handig is om hem op te bergen of om in de auto te vervoeren. De Seety blijft rechtstaan als hij opgevouwen is, zodat hij zo weinig mogelijk plaats inpakt. Dankzij de geïntegreerde handgreep kan je hem ook eenvoudig verplaatsen. 

Seety draagmand
Voor ouders die graag in de stad wandelen en op zoek zijn naar een draagmand voor hun Seety kinderwagen, is de Seety draagmand van Chicco het perfecte accessoire. Deze knusse draagmand verwelkomt je kindje met stijl vanaf zijn geboorte tot een leeftijd van 6 maanden. De brede Seety draagmand van Chicco combineert stijl met functionaliteit. Het is een elegante en lichtgewichte metgezel die slecht 3,5 kilo weegt. Je zult hierdoor geen moeite hebben om de draagmand te vervoeren. De geïntegreerde handgreep zal je hierbij nog meer helpen, en staat je ook toe om zonder inspanning op ontdekkingstocht te gaan.

De opvouwbare structuur voegt een extra laag van praktisch gebruik toe omdat je de Chicco Seety draagmand gemakkelijk kan opbergen, en dankzij de geheugenknoppen kan je de wieg eenvoudig losmaken van het frame met slechts 1 hand. Natuurlijk is de Seety draagmand van Chicco ook ontworpen met het comfort van je kleintje in gedachten. Als het buiten warmer is, biedt de brede kap met UV50+ behandeling bescherming tegen de zon. Het inzetstuk met gaasopening zorgt voor extra verkoeling. Wees niet bang om hem ook als het regent te gebruiken, want de kap is waterbestendig. Als de winterdagen beginnen te komen, zal de warme hoes met extra beschermende flap je kleine spruit heerlijk warm houden.

Kory Essential i-Size

Ontdek de innovatieve Kory Essential i-Size autostoel van Chicco, ontworpen om de veiligheid en het comfort van je baby te waarborgen tijdens autoritten en wandelingen met Chicco kinderwagens. Dit veelzijdige autostoeltje is geschikt voor pasgeborenen tot ongeveer 15 maanden oud en biedt zowel flexibele installatieopties als geavanceerde kenmerken voor een zorgeloze reis.

Met het Easy-Boarding systeem wordt het moeiteloos om je baby in de autostoel te plaatsen. De autostoel kan eenvoudig worden geïnstalleerd met de 360 graden draaibare basis, maar kan ook worden bevestigd met de autogordel als je auto geen Isofix heeft. Dankzij de 360 graden rotatie van de (apart verkrijgbare) Full 360 i-Size basis kun je de autostoel gemakkelijk naar jezelf draaien, wat het in- en uitstappen vereenvoudigt. Als je geen basis hebt, kan je de autostoel veilig met de autogordel bevestigen, altijd in een achterwaarts gerichte positie voor optimale veiligheid.

De Chicco Kory Essential autostoel is ontworpen volgens de laatste i-Size normen en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen voor de allerkleinsten. Het beschikt over een innovatief Energy Absorber Reducer kussen, dat niet alleen comfort biedt, maar ook de juiste positie van het hoofdje en lichaam van je baby behoudt. Dit kussen is goedgekeurd voor gebruik bij baby's van 40 tot 60 cm en is getest en goedgekeurd door een team van pediaters.
Veiligheid staat centraal in het ontwerp van de Kory Essential autostoel van Chicco, met een geavanceerd zijdelings botsingabsorptiesysteem om extra bescherming te bieden. Bovendien is de autostoel uitgerust met een handige UV50+ en waterafstotende zonnekap om je baby te beschermen tegen de elementen. De kuip is speciaal ontworpen met een luchtcirculatiesysteem om de luchtstroom aan de achterkant van de autostoel te verbeteren, waardoor je baby altijd comfortabel en koel blijft.

Kenmerken:
  • geschikt voor kindjes van 40 tot 80 cm
  • vanaf de geboorte tot ongeveer 15 maanden
  • inclusief energie-absorberende verkleiner te gebruiken van 40 tot 60 cm
  • voorzien van waterafstotende UV50+ zonnekap
  • voldoet aan goedkeuringsnorm: ECE R129/03
  • gewicht autostoel: 4.4 kg
Bi-Seat i-Size + voetbasis 360° Base

De Bi-Seat i-Size  met 360° Base is ontworpen om de veiligheid en het comfort van je kind te garanderen vanaf de geboorte tot ongeveer 12 jaar. Hij is geschikt voor kindjes met een lengte vanaf 40 cm tot 150 cm. Dit stoeltje biedt een uitzonderlijke veelzijdigheid vanaf dag één. Vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar of 105 cm kun je de i-Size 360 base gebruiken met het Isofix-systeem en de steunpoot, evenals de vijfpuntsgordel. Deze configuratie garandeert een stevige en veilige bevestiging voor peuters, met als extra bonus dat er een verkleiner voor pasgeborenen wordt meegeleverd voor maximaal comfort. Tot 105 cm is het aan te raden je kind achterwaarts gericht te laten zitten om hoofd en nek te beschermen bij een botsing. Het is echter mogelijk je kindje al voorwaarts te laten reizen vanaf 76 cm of 15 maanden.

De Bi-Seat i-Size  biedt ook de optie om over te schakelen naar een standaard autogordel vanaf 100 cm, door simpelweg de stoelbasis te verwijderen. Deze overgang is gemakkelijk en praktisch voor de ouders.

Een van de grote voordelen van deze autostoel met voetbasis is het Easy-Boarding systeem, waarmee het stoeltje naar de ouders toe gedraaid kan worden, zowel in achterwaarts gerichte als in voorwaarts gerichte positie. Dit maakt het veel gemakkelijker om je kind in het stoeltje te zetten, ongeacht de leeftijd. Vanaf de leeftijd van 15 maanden of vanaf 76 cm, kun je er ook voor kiezen om met het gezicht naar de weg te zitten voor meer afwisseling tijdens het rijden. De stoel past zich perfect aan de groei van je kind aan dankzij de gelijktijdige verstelling van het vijfpuntsgordelsysteem en de hoofdsteun, zodat je kind in elke configuratie veilig zit. Bovendien biedt het vijf ligstanden, zowel achterwaarts als voorwaarts gericht, voor maximaal comfort.

Kenmerken Bi Seat i-Size:
  • geschikt voor kindjes van 40 tot 150 cm
  • vanaf de geboorte tot ongeveer 12jaar
  • tegen de rijrichting van 40 tot 105 cm
  • met de rijrichting mee vanaf 76-150 cm
  • voldoet aan goedkeuringsnorm: ECE R129/03
  • gewicht autostoel: 8 kg

Kenmerken 360° Base
  • Isofix-systeem met steunpoot
  • 360° roterende basis
  • voetbasis te gebruiken vanaf  het kindje 40 tot 105 cm meet
Referentie: I-488732
Naam:Seety
Fabrikant:Chicco
Kleur:etna black
Basiskleur:zwart
Soort:vierwieler
Te gebruiken als
 · Wandelwagen :standaard in pakket
 · Tweelingwandelwagen :niet mogelijk te gebruiken als tweelingwandelwagen
 · Geschikt voor :1 baby
1 kleuter
 · Configuraties : 1 autostoel groep 0+
1 draagmand
1 inzet
Pakket bevat
 · Frame:
 · Boodschappenmand:
1
 · Inzet:
1
 · Zonnekap:
1
 · Beugel:
1
 · Inlegkussen:
 · Voetenzeil:
1
 · Draagmand :
1
 · Wiegdekje:
1
 · Autostoel:
 · Adapter voor autostoel :
geïntegreerd in autostoel
 · Adapter voor draagmand:
geïntegreerd in draagmand
 · Regenscherm:
1
 · Muggennet:
 · Deken:
 · Transporttas:
 · Parasolclip:
Geschikt vanaf de geboorte tot:4 jaar
Frame
 · Kleur:black
 · Basiskleur:zwart
 · Materiaal:aluminium
Maximale breedte in uitgevouwen positie:55 cm
Remmen
 · Voetrem:
 · Handrem:
Wielen
 · Type:kunststofbanden
 · Afneembaar:
 · Zwenkbare voorwielen:
 · Vergrendelbare voorwielen:
 · Grootte voorwielen in inch :6.69
 · Grootte achterwielen in inch:7.87
Vering
 · Type:op voorwiel(en)
in frame
 · Verstelbaar:
Duwbeugel
 · Model:gesloten
 · Basiskleur:zwart
 · Verstelbaar:
 · Omkeerbaar:
Bekleding
 · Materiaal:polyester
 · Afneembaar:
 · Machinewasbaar op:
Veiligheidsgordel
 · Type:5-punts
 · Met schouderpads:
Rugleuning
 · Verstelbaar:
 · Aantal posities:onbeperkt
Voetensteun
 · Verstelbaar:
 · Aantal posities:2
Zitting
 · Omkeerbaar:
 · Maximale belasting hoofd inzet:22 kg
Compatibel met autostoel (Groep 0+)
 · Compatibel met autostoel (groep 0+):
 · Inclusief autostoel adapter:geïntegreerd in autostoel
 · Merk:Chicco
 · Naam:Kory Essential i-Size
Kory Plus Air i-Size
 · Universeel model:
Opvouwen
 · Hoe:met zitting (in 1 deel)
 · Vouwvergrendeling:
Opvouwen in Mono configuratie
 · Breedte :55 cm
 · Hoogte :34 cm
 · Lengte :74 cm
Gewicht Mono configuratie
 · Frame + wielen + 1 inzet:7 kg
Gebruiksmogelijkheden:stad
reizen (compact om op te bergen)
Garantie
 · Soort :2 jaar
 · Registratie nodig :
Extra specificaties:Dit pakket bevat: wandelwagen Seety, draagmand Seety, autostoel Kory Essential i-Size black (lengte kind: te gebruiken van 40 tot 80 cm), autostoel Bi-Seat i-Size black air (lengte kind: te gebruiken van 61 tot 150 cm) en voetbasis 360° Base

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkels. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons best even contacteren. Alle hieronder vermelde data zijn slechts indicatief.

Sint-NiklaasEnkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel op 13/10/2024.
AalstEnkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel op 13/10/2024.
WaregemEnkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel op 13/10/2024.
GentEnkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel op 13/10/2024.
  • Wandelwagen Chicco Seety

Omschrijving

Seety kinderwagen
Als je graag veel door de stad wandelt met je kleine schat, dan is de Seety van Chicco de ideale kinderwagen voor jou. Deze wandelwagen is perfect voor stadsliefhebbers, omdat je een ongeëvenaarde lichtheid en handigheid ondervindt tijdens je gezellige wandelingen. De Seety kinderwagen weegt slechts 7 kg en is daardoor je beste vriend voor alledaagse stadsavonturen, vanaf de geboorte van je kleintje tot hij 22 kilo weegt.

Mobiliteit en gemak staan centraal met de Chicco Seety. De schokdempers en kogellagers op de 4 wielen maken de Seety kinderwagen van Chicco verrassend wendbaar, wat goed van pas komt als het enorm druk zou zijn in de stad. Je kindje zal het super aangenaam vinden om in de Seety te zitten, omdat de brede en gewatteerde zitting aanvoelt als een werkelijk wolkje. De voetsteun is aanpasbaar aan de groei van je baby en de rugleuning is in meerdere standen verstelbaar, waardoor je de perfecte positie kan vinden voor je kleintje. Je kan het zitje naar jezelf of naar de wereld toe richten, ideaal als je baby zijn omgeving wil ontdekken.

Na een wandeling kan je de kinderwagen met slechts 1 handbeweging moeiteloos opvouwen, wat handig is om hem op te bergen of om in de auto te vervoeren. De Seety blijft rechtstaan als hij opgevouwen is, zodat hij zo weinig mogelijk plaats inpakt. Dankzij de geïntegreerde handgreep kan je hem ook eenvoudig verplaatsen. 

Seety draagmand
Voor ouders die graag in de stad wandelen en op zoek zijn naar een draagmand voor hun Seety kinderwagen, is de Seety draagmand van Chicco het perfecte accessoire. Deze knusse draagmand verwelkomt je kindje met stijl vanaf zijn geboorte tot een leeftijd van 6 maanden. De brede Seety draagmand van Chicco combineert stijl met functionaliteit. Het is een elegante en lichtgewichte metgezel die slecht 3,5 kilo weegt. Je zult hierdoor geen moeite hebben om de draagmand te vervoeren. De geïntegreerde handgreep zal je hierbij nog meer helpen, en staat je ook toe om zonder inspanning op ontdekkingstocht te gaan.

De opvouwbare structuur voegt een extra laag van praktisch gebruik toe omdat je de Chicco Seety draagmand gemakkelijk kan opbergen, en dankzij de geheugenknoppen kan je de wieg eenvoudig losmaken van het frame met slechts 1 hand. Natuurlijk is de Seety draagmand van Chicco ook ontworpen met het comfort van je kleintje in gedachten. Als het buiten warmer is, biedt de brede kap met UV50+ behandeling bescherming tegen de zon. Het inzetstuk met gaasopening zorgt voor extra verkoeling. Wees niet bang om hem ook als het regent te gebruiken, want de kap is waterbestendig. Als de winterdagen beginnen te komen, zal de warme hoes met extra beschermende flap je kleine spruit heerlijk warm houden.

Kory Essential i-Size

Ontdek de innovatieve Kory Essential i-Size autostoel van Chicco, ontworpen om de veiligheid en het comfort van je baby te waarborgen tijdens autoritten en wandelingen met Chicco kinderwagens. Dit veelzijdige autostoeltje is geschikt voor pasgeborenen tot ongeveer 15 maanden oud en biedt zowel flexibele installatieopties als geavanceerde kenmerken voor een zorgeloze reis.

Met het Easy-Boarding systeem wordt het moeiteloos om je baby in de autostoel te plaatsen. De autostoel kan eenvoudig worden geïnstalleerd met de 360 graden draaibare basis, maar kan ook worden bevestigd met de autogordel als je auto geen Isofix heeft. Dankzij de 360 graden rotatie van de (apart verkrijgbare) Full 360 i-Size basis kun je de autostoel gemakkelijk naar jezelf draaien, wat het in- en uitstappen vereenvoudigt. Als je geen basis hebt, kan je de autostoel veilig met de autogordel bevestigen, altijd in een achterwaarts gerichte positie voor optimale veiligheid.

De Chicco Kory Essential autostoel is ontworpen volgens de laatste i-Size normen en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen voor de allerkleinsten. Het beschikt over een innovatief Energy Absorber Reducer kussen, dat niet alleen comfort biedt, maar ook de juiste positie van het hoofdje en lichaam van je baby behoudt. Dit kussen is goedgekeurd voor gebruik bij baby's van 40 tot 60 cm en is getest en goedgekeurd door een team van pediaters.
Veiligheid staat centraal in het ontwerp van de Kory Essential autostoel van Chicco, met een geavanceerd zijdelings botsingabsorptiesysteem om extra bescherming te bieden. Bovendien is de autostoel uitgerust met een handige UV50+ en waterafstotende zonnekap om je baby te beschermen tegen de elementen. De kuip is speciaal ontworpen met een luchtcirculatiesysteem om de luchtstroom aan de achterkant van de autostoel te verbeteren, waardoor je baby altijd comfortabel en koel blijft.

Kenmerken:
  • geschikt voor kindjes van 40 tot 80 cm
  • vanaf de geboorte tot ongeveer 15 maanden
  • inclusief energie-absorberende verkleiner te gebruiken van 40 tot 60 cm
  • voorzien van waterafstotende UV50+ zonnekap
  • voldoet aan goedkeuringsnorm: ECE R129/03
  • gewicht autostoel: 4.4 kg
Bi-Seat i-Size + voetbasis 360° Base

De Bi-Seat i-Size  met 360° Base is ontworpen om de veiligheid en het comfort van je kind te garanderen vanaf de geboorte tot ongeveer 12 jaar. Hij is geschikt voor kindjes met een lengte vanaf 40 cm tot 150 cm. Dit stoeltje biedt een uitzonderlijke veelzijdigheid vanaf dag één. Vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar of 105 cm kun je de i-Size 360 base gebruiken met het Isofix-systeem en de steunpoot, evenals de vijfpuntsgordel. Deze configuratie garandeert een stevige en veilige bevestiging voor peuters, met als extra bonus dat er een verkleiner voor pasgeborenen wordt meegeleverd voor maximaal comfort. Tot 105 cm is het aan te raden je kind achterwaarts gericht te laten zitten om hoofd en nek te beschermen bij een botsing. Het is echter mogelijk je kindje al voorwaarts te laten reizen vanaf 76 cm of 15 maanden.

De Bi-Seat i-Size  biedt ook de optie om over te schakelen naar een standaard autogordel vanaf 100 cm, door simpelweg de stoelbasis te verwijderen. Deze overgang is gemakkelijk en praktisch voor de ouders.

Een van de grote voordelen van deze autostoel met voetbasis is het Easy-Boarding systeem, waarmee het stoeltje naar de ouders toe gedraaid kan worden, zowel in achterwaarts gerichte als in voorwaarts gerichte positie. Dit maakt het veel gemakkelijker om je kind in het stoeltje te zetten, ongeacht de leeftijd. Vanaf de leeftijd van 15 maanden of vanaf 76 cm, kun je er ook voor kiezen om met het gezicht naar de weg te zitten voor meer afwisseling tijdens het rijden. De stoel past zich perfect aan de groei van je kind aan dankzij de gelijktijdige verstelling van het vijfpuntsgordelsysteem en de hoofdsteun, zodat je kind in elke configuratie veilig zit. Bovendien biedt het vijf ligstanden, zowel achterwaarts als voorwaarts gericht, voor maximaal comfort.

Kenmerken Bi Seat i-Size:
  • geschikt voor kindjes van 40 tot 150 cm
  • vanaf de geboorte tot ongeveer 12jaar
  • tegen de rijrichting van 40 tot 105 cm
  • met de rijrichting mee vanaf 76-150 cm
  • voldoet aan goedkeuringsnorm: ECE R129/03
  • gewicht autostoel: 8 kg

Kenmerken 360° Base
  • Isofix-systeem met steunpoot
  • 360° roterende basis
  • voetbasis te gebruiken vanaf  het kindje 40 tot 105 cm meet

Kenmerken

Naam:Seety
Fabrikant:Chicco
Kleur:etna black
Basiskleur:zwart
Soort:vierwieler
Te gebruiken als
 · Wandelwagen :standaard in pakket
 · Tweelingwandelwagen :niet mogelijk te gebruiken als tweelingwandelwagen
 · Geschikt voor :1 baby
1 kleuter
 · Configuraties : 1 autostoel groep 0+
1 draagmand
1 inzet
Pakket bevat
 · Frame:
 · Boodschappenmand:
1
 · Inzet:
1
 · Zonnekap:
1
 · Beugel:
1
 · Inlegkussen:
 · Voetenzeil:
1
 · Draagmand :
1
 · Wiegdekje:
1
 · Autostoel:
 · Adapter voor autostoel :
geïntegreerd in autostoel
 · Adapter voor draagmand:
geïntegreerd in draagmand
 · Regenscherm:
1
 · Muggennet:
 · Deken:
 · Transporttas:
 · Parasolclip:
Geschikt vanaf de geboorte tot:4 jaar
Frame
 · Kleur:black
 · Basiskleur:zwart
 · Materiaal:aluminium
Maximale breedte in uitgevouwen positie:55 cm
Remmen
 · Voetrem:
 · Handrem:
Wielen
 · Type:kunststofbanden
 · Afneembaar:
 · Zwenkbare voorwielen:
 · Vergrendelbare voorwielen:
 · Grootte voorwielen in inch :6.69
 · Grootte achterwielen in inch:7.87
Vering
 · Type:op voorwiel(en)
in frame
 · Verstelbaar:
Duwbeugel
 · Model:gesloten
 · Basiskleur:zwart
 · Verstelbaar:
 · Omkeerbaar:
Bekleding
 · Materiaal:polyester
 · Afneembaar:
 · Machinewasbaar op:
Veiligheidsgordel
 · Type:5-punts
 · Met schouderpads:
Rugleuning
 · Verstelbaar:
 · Aantal posities:onbeperkt
Voetensteun
 · Verstelbaar:
 · Aantal posities:2
Zitting
 · Omkeerbaar:
 · Maximale belasting hoofd inzet:22 kg
Compatibel met autostoel (Groep 0+)
 · Compatibel met autostoel (groep 0+):
 · Inclusief autostoel adapter:geïntegreerd in autostoel
 · Merk:Chicco
 · Naam:Kory Essential i-Size
Kory Plus Air i-Size
 · Universeel model:
Opvouwen
 · Hoe:met zitting (in 1 deel)
 · Vouwvergrendeling:
Opvouwen in Mono configuratie
 · Breedte :55 cm
 · Hoogte :34 cm
 · Lengte :74 cm
Gewicht Mono configuratie
 · Frame + wielen + 1 inzet:7 kg
Gebruiksmogelijkheden:stad
reizen (compact om op te bergen)
Garantie
 · Soort :2 jaar
 · Registratie nodig :
Extra specificaties:Dit pakket bevat: wandelwagen Seety, draagmand Seety, autostoel Kory Essential i-Size black (lengte kind: te gebruiken van 40 tot 80 cm), autostoel Bi-Seat i-Size black air (lengte kind: te gebruiken van 61 tot 150 cm) en voetbasis 360° Base

Voorraad

Onderstaand overzicht geeft een indicatie van de voorraad voor dit artikel in elk van onze winkels. Wens je toch de effectieve voorraad te checken, kan je ons best even contacteren. Alle hieronder vermelde data zijn slechts indicatief.

Sint-NiklaasEnkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Sint-Niklaas. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel op 13/10/2024.
AalstEnkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Aalst. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel op 13/10/2024.
WaregemEnkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Waregem. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel op 13/10/2024.
GentEnkel op bestelling te verkrijgen bij Paradisio Gent. Indien je vandaag bestelt en betaalt, verwachten we dit artikel op 13/10/2024.

Wandelwagen

ref. I-488732

Chicco Seety

Chicco

Andere kleuren:


€ 1.059,00
sterprijs
incl. btw
Wegens beschadigingsrisico, te groot volume of gewicht kan dit artikel enkel worden afgehaald in onze winkels. Wens je toch thuislevering? Contacteer ons!


Bijpassende artikelen:


Andere artikelen uit deze collectie:

Klantenbeoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling

Meld je aan met je Paradisio account om een beoordeling te plaatsen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang als eerste alle nieuwtjes!